• Onze trajectbegeleiders en casemanagers helpen u verder.

  • We bieden hulp aan familie, mantelzorgers en vrijwilligers, evenals aan professionals in de zorg.

hbd
Herken jij de signalen van dementie en weet jij hoe je iemand met dementie kunt helpen? 
Doe de gratis online training. Samen dementievriendelijk is een initiatief van Alzheimer Nederland, PGGM en het Ministerie van VWS.

 

Femly

Hoe fijn is het als kleinzoon of dochter eenvoudig kan videobellen met opa of oma. Meer familie momenten om samen van te genieten. Femly brengt door beeldbellen via de televisie de hele familie dichter bij elkaar. Meer informatie op www.femly.nl

Uitzending VVV Memories Het is zover: de eerste uitzending van de tijdelijke online variant van VVV Memories is beschikbaar! Het is een mooie uitzending geworden met Ger van Rosmalen als gast. Neem de tijd om er rustig voor te gaan zitten, de uitzending duurt ongeveer 45 minuten.

Huis Artsen Post (HAP)

Alzheimer Nederland

Jonge mensen met dementie
https://www.kcdementieopjongeleeftijd.nl/wp-content/uploads/2020/03/6.-Limburg-maart-2020.pdf

KOPgroep
https://www.hulpbijdementie.nl/images/noord/Actueel/Flyer_Kopgroep_prf1.pdf

De documentaire ‘Wei’, waarin filmmaker Ruud Lenssen het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders heeft vastgelegd, is op 31 januari eenmalig te zien bij Filmhuis Hofdael in Geldrop. De film is een sensatie in Limburg, waar de film al twee weken volle bioscoopzalen trekt en maakt daar veel indruk op het publiek. Eerder ging de film in première op het prestigieuze documentairefestival IDFA en behoorde daar tot de top15 publieksfavorieten.
https://www.youtube.com/watch?v=3iCNy8ulJdY


https://nl-nl.facebook.com/weidocumentaire/

Herken jij de signalen van dementie en weet jij hoe je iemand met dementie kunt helpen? Doe de gratis online training.