• Onze trajectbegeleiders en casemanagers helpen u verder.

  • We bieden hulp aan familie, mantelzorgers en vrijwilligers, evenals aan professionals in de zorg.

Roermond e.o.

Inloop Dementie
Iedere woensdag organiseert de Graasj van 9.30 uur tot 13.30 uur een inloopochtend voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en alle geïnteresseerden in samenwerking met “Dementie Vriendelijk Roermond”. U krijgt informatie en tips over dementie en komt in contact met lotgenoten en deskundigen. Casemanagers “Hulp bij Dementie” en vertegenwoordigers van “Dementie Vriendelijk Roermond” zijn regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning en kunt u nieuwe mensen leren kennen om samen ervaringen uit te wisselen. https://www.degraasjroermond.nl/inloop-graasj/inloop-dementie

Het koor voor stem en geheugen
Elke vrijdag van 11:00-12:00u in het Paradies, kosten 12,50 p/mnd. Aanmelden mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roerdalen

Huiskamer Plus
In de Huiskamer Plus kunt u deelnemen aan allerlei begeleide activiteiten, zoals handwerken, schilderen en muziek maken. Ook kunt u er een spelletje spelen, geheugentraining doen, samen de krant doornemen, een wandeling maken of gymnastiekoefeningen doen. Als u extra ondersteuning nodig heeft, is dit mogelijk. U kunt een hele dag of een dagdeel in de Huiskamer Plus terecht. Wilt u tussen de middag een warme maaltijd mee eten, dan kan dat. Huiskamer Plus https://www.roerdalen.nl/huiskamer-plus

Leudal

Wandelgroep Leudal
Informatie en aanmelden Voor vragen en aanmelden kan je terecht bij Maria van der Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475-592220.

Weert-Nederweert

SGL- programma dementie in Weert Voor meer informatie kunt u terecht bij Sandra Kamperman en Jaimy Scholte van de afdeling Communicatie van Dimenzie/SGL. Telefoonnummer: 045 - 800 08 00 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Activiteiten Kijk op www.puntwelzijn.nl onder ‘activiteiten’. Ook kun je bellen naar 0495-697900 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..