We bieden hulp aan familieleden en partners, evenals aan professionals in de zorg.
Help! Opa is dement!

'Hulp bij Dementie' vindt het belangrijk om goede ondersteuning te bieden aan de persoon met dementie, maar ook aan de mensen in zijn omgeving. Vraaggerichte ondersteuning is erg belangrijk want dementie heeft niet alleen impact op de persoon met dementie, maar ook op de mensen die dichtbij staan. Om de mantelzorgers en de professionele hulpverlening nog beter van dienst te kunnen zijn, is onderzoek nodig!

Ik ben Josephine Dirkx en ik studeer Toegepaste psychologie aan de Fontys Hogeschool. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar.
Ik doe namens ketenzorg 'Hulp bij Dementie' (regio Noord-Limburg) een onderzoek. Mijn doel is om dadelijk advies te kunnen geven aan ketenzorg 'Hulp bij Dementie' hoe kleinkinderen van opa's en oma's met dementie vraaggericht ondersteund kunnen worden.

Voor dit onderzoek wil ik graag in gesprek komen met jongeren tussen de 14 en18 jaar met een opa of oma met dementie. Ik ben vooral benieuwd naar hun ervaringen in de omgang met de opa of oma met dementie.
Ook ben ik op zoek naar ouders die met mij willen praten over hun kinderen (tussen 14 en 18 jaar); vooral over de manier waarop hun kinderen omgaan met de dementie van opa of oma. De gesprekken duren ongeveer een uur en zijn vertrouwelijk.

Je ziet: jouw bijdrage aan dit onderzoek is onmisbaar. Daarmee help je namelijk de trajectbegeleiders van 'Hulp bij Dementie' om jou en je familie beter te kunnen ondersteunen.
Doe daarom mee! Bovendien maak je kans op een bioscoopbon!

Neem contact met me op! Bel me op 06 522 006 36 of mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

josephine
inloggenbl