We bieden hulp aan familieleden en partners, evenals aan professionals in de zorg.

Als het leven je niet meer lief heeft…’

Theaterminnend Venlo kent Hay van Hoorn vooral van zijn rollen in o.a de Venlose Revues en het Volkstheater Frans Boermans. Met de monoloog Uitgetredenin 2014 liet hij een nieuwe kant van zichzelf zien, waarbij een wens in vervulling ging: alleen op de bühne om mensen te boeien. En met succes. Daarna volgden mooie voorstellingen als:

‘Kelderkrijger’ en ‘Back in Town’. Na in 2017 afscheid genomen te hebben van “ zijn “ Volkstheater Frans Boermans, besloot hij verder te gaan met zijn nieuwe liefde:

kleinschalige toneelproducties !

alshetleven
Bij toeval kwam het manuscript ‘Als het leven je niet meer lief heeft’ van schrijver Alwin Grijseels op zijn pad. Hij werd meteen gegrepen door het liefdesverhaal van Herman, die onder de gevolgen van dementie zijn leven in de greep probeert te houden.

We zien Herman, gekleed om te vertrekken naar een verzorgingstehuis. De ziekte krijgt meer en meer vat op hem. Hij heeft zichzelf ingesproken boodschappen op cassettebandjes gestuurd om herinneringen levend te houden. Zeker de herinnering aan de grote liefde voor zijn vrouw Rietje.

Bijzondere momenten worden herbeleefd. Soms weet hij het weer. Maar meestal is het raden geblazen. Dan gaat de deurbel en wordt hij opgehaald. Maar gaat Herman mee?

‘Als het leven je niet meer lief heeft’ is een ontroerende monoloog over leven met Alzheimer maar ook een ode aan de liefde.

Onder regie van Loek van Rhee speelt Hay van Hoorn het afscheid…en daar moet u bij zijn !

Geen dialekt voorstelling.
https://www.maaspoort.nl/programma/als-het-leven-je-niet-meer-lief-heeft-hay-van-hoorn/09-12-2018-14-00/

De voorstelling is te zien op 17 november om 20.15 uur en op 18 november om 15.00 uur in Theater De Garage.
https://www.theaterdegarage.nl/voorstellingen/als-het-leven-je-niet-meer-liefheeft/ 

Met ondersteuning van:
Twan Hauzer, Anton Manschot, Vintage Sound Systems Venlo, Hannah Smitsfonds, Scheuten Foundation.

inloggenbl