We bieden hulp aan familieleden en partners, evenals aan professionals in de zorg.

Van harte willen we u uitnodigen voor de gratis werkconferentie "SAMEN OUD!" op 5 juli 2016 van 13.00 tot 17.00 uur bij All-in Echt, georganiseerd door de provinciale werkplaats dementie en ouderenzorg.

Er gebeurt veel rondom samen goed verouderen, met of zonder dementie. We willen graag dat mensen kunnen blijven meedoen, maar dat is best een uitdaging! Tijdens deze werkconferentie willen we u laten weten wat we al doen in Limburg, maar ook wat er ver daarbuiten gebeurd! Er zijn vooraanstaande sprekers en er is een goed samengestelde Carrousel waarbij u zich kunt laten inspireren, informeren, uitdagen om met een initiatief te omarmen!

Wij bieden een uitdagend programma voor bestuurders van gemeenten, voor leden van verenigingen, voor vrijwilligers en hun organisaties, voor belangenbehartigers, voor jongeren en scholen. Kortom; voor iedereen die aan de slag wilt met dementie en senioren vriendelijke initiatieven!

Spreekt het u aan? Meld u aan per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er is genoeg ruimte en tijd om te netwerken en om advies te vragen en te krijgen.

We hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 5 juli in Echt!


inloggenbl